woensdag 27 oktober 2010

Plopsaland

Samen met Fee en mijn neefje Sem ben ik met opa en oma naar Plopsaland in Hasselt geweest. Er waren heel veel leuke dingen die je kon doen.




Logeren bij Jorn

Ik heb in de herfstvakantie gelogeerd bij Jorn. Dat was erg leuk. Ik had mijn fototoestel meegenomen en heb heel erg leuke foto's gemaakt. Kijk maar.


zaterdag 23 oktober 2010

Civilization 1592 AD

Ik ben bijna om het hele grote rovereiland heen gevaren, daarbij kwam ik een roversschip tegen en dat heb ik tot zinken gebracht.


Ook heb ik de stad Zhou veroverd van de rovers en ik ben bezig met de volgende stad Yue-Tci.


Ik wil alle steden van de rovers inpikken, ik denk dat er op het grote eiland wel een stuk of 10 steden zijn. Daarvoor heb ik veel soldaten nodig. Met 2 schepen breng ik telkens nieuwe soldaten naar het roverseiland


Ondertussen heb ik mijn kolenmijn in gebruik genomen en nu kan ik spoorlijnen maken. Mijn werkers zijn er druk mee bezig.


dinsdag 19 oktober 2010

Kabouterpad

Ik was met mama en Fee naar het kabouterpad in Beek geweest. Eerst gingen we naar Hotel 't Spijker om een boekje met de route te halen. We zagen eerst een werkkabouter. We zagen ook het wasvrouwtje van Beek. En we zagen de kabouterboom, de dikste van Nederland. Die boom was een paar jaar geleden in brand gestoken. Door een paar dieven. Stom hé?

Wat ik heb geleerd: in Beek zijn veel beekjes. In Berg en Dal zijn veel bergen en dalen. En kabouters bestaan niet echt.

Deacon Blue - Real gone kid

zondag 17 oktober 2010

Vakantie!

Ik heb nu herfstvakantie. Dat vind ik leuk. Ik ga in ieder geval zwemmen met m'n vriend Stijn en logeren bij m'n vriend Jorn en misschien ook nog bij opa en oma. De vorige vakantie was de zomervakantie. Toen gingen we naar Frankrijk. De camping heette La Montgarnie. Daar ging ik ook slootje springen en dat was heel leuk. We hadden wel veel regen, maar ik heb wel heel veel vrienden gemaakt.

zaterdag 16 oktober 2010

Brood Pikken

Toen ik baby was, heb ik een keer brood uit de trommel gepikt. Papa en mama moesten er erg om lachen

Civilization

Ik speel al een tijdje civilization met mijn vader. Ik ben al in het jaar 1553 AD en heb 12 steden.


Ik heb nog geen enkele keer oorlog gehad, alleen met de rovers heb ik gevochten. Ik heb een groot nieuw eiland gevonden en daar zijn veel roverssteden.



Ik heb daar al een nieuwe stad gemaakt, die heet Roverstad.


De rovers hebben geprobeerd mijn stad af te pakken. Maar mijn soldaten hebben dat voorkomen. Ik breng nu met mijn schepen ridders en kanonnen om de roverssteden te gaan veroveren. En als me dat lukt dan heb ik de meeste steden van iedereen.