dinsdag 21 juni 2011

Juliana

ik gaa   bij     Juliana voetballen. Ik hoop dat ik bij de F7 kom, want daarbij voetbalt mijn vriend Niels. Niels denkt dat ik dan spits word, nummer 9. Als je meer wilt weten over Juliana klik dan hier. 

zondag 22 mei 2011

Andere Pol

Er is een nieuw Pol geboren. En ik heb hem een kaartje gestuurd. Mijn moeder kent de moeder van Pol. Ze heet Anneline. En Anneline vond Pol een mooie naam, denk ik. Ik ben er heel trots op. Ik heb geen foto van Polleke, maar wel van mezelf, toen ik nog een baby was.

maandag 2 mei 2011

Op bezoek bij Ralf!

Vandaag, 2 mei 2011, was ik in Uden. En weet je wie daar ook was?!?!?! RALF!!! In 2009 heeft hij het junior-songfestival en het eurovisiesongfestival gewonnen. De meeste mensen weten wel dat ik erg van Ralf's muziek hou, en voor de mensen die het nog niet weten zeg ik het nu.



We kregen eerst een T-shirt en toen gingen we in de hele lange rij staan. Toen we bij Ralf waren kregen we nog een kaart. Hij heeft zijn handtekening gezet op het T-shirt en op een kaartje. En toen mochten we met Ralf op de foto. Fee durfde helaas niet.

(kijk hier ondur)

 



Nu hebben Fee en ik een mooi shirt met de handtekening van Ralf. Cool hé?


Ik vind Ralf echt heel leuk.

Bouwviering

Op school had ik een bouwviering. Ik zal je even uitleggen wat een bouwviering is. Ze hebben op school een podium. Alle klassen krijgen soms een feest en vaders en moeders mogen ook komen. En de kinderen van de klas hebben zelf ook een stoel meegenomen. Bij de bouwviering waar ik over wil vertellen waren kinderen uit mijn klas die mochten vertellen wat er allemaal gaat komen. Presentatoren, heet dat. En dat waren Jules en Rosalie. Ik moest optreden; eerst had ik een liedje over Ettertjes en daarna moest ik een dansje doen van El Pato. El Pato is een vogeltje dat leert oversteken.


Ettertjes (ik zit vooraan, maar ik was geen ettertje!)


Zie je mij? Ik zit verstopt!

woensdag 13 april 2011

Skeletten-hatende-trol-aanval

Ik heb een ding gebouwd, ik weet niet hoek ik het moet zeggen, en daar ga ik een wedstrijd mee winnen. Dan krijg ik een gratis nintendo dsi en een spelletje van Ninjago en een extra beschermhoesje.

maandag 21 maart 2011

Afrika

Ik ben met Jonas naar het Afrika-museum geweest. Jonas was namelijk jarig en hij vierde zijn feestje in het museum.


Jens, Juliette, Giel, Rik, Luuk, Oskar, waren ook mee. We hebben muziek gemaakt; trommelen en zo. We hebben ook wat gedronken en gegeten (friet). Daarnaast hebben we ook nog een renwedstrijd gehouden. Het was erg leuk.


zaterdag 12 maart 2011

Spreekbeurt

Ik heb een spreekbeurt gedaan over Lego. Dat wou ik graag omdat ik zo veel van Lego houd. Ik heb verteld over Ole Christiansen, lego-paketten, nep-lego, plastic, legoland en mijn lievelingsonderdeel: Ninjago. De juf vond het heel leuk en goed gedaan.

Bij een spreekbeurt moet je niet alleen maar zeggen wat er op je blaadje staat je moet er een verhaaltje van maken. Ik had een heleboel dingen meengenomen om te laten zien, dat deed mijn hulpje en dat was Jorn.

Ik was vandaag 12 maart trouwens wezen spelen bij Jorn. En dat was leuk en grappig, want we gingen blaadjes over mensen heengooien en dan zeiden we: "fijne pakjesavond", of "fijne pasen" of "fijne kerstmis".

woensdag 9 maart 2011

Lego Museum

Ik heb met Thijmen een Lego Museum gebouwd. In het museum zijn vreemde wezens te zien die door de Ninja's zijn verslagen. En de ninja's zijn er zelf ook bij. En de koning trouwens ook. Die koning heeft 2 hakbijlen, een pistool, een geweer en een bazooka, en verder een skelettenbuik, en een kap op, met tas.



zondag 20 februari 2011

munitiekist

ik hep een munitiekist in het bos  gvonden. Die was gebruikt in de tweede wereldoorlog door de Engelsen. het was een munitiekist waar gaten in zaten.

ik hep met papa de munitiekist naar het museum in Groesbeek gebracht.



zaterdag 19 februari 2011

Nieuwe keeper Ajax

LEGO Ninja Go


Omdat het heel erg goed gaat met zwemmen heb ik een cadeautje gekregen. Een rode ninja van Lego die Kai heet. Dat was mijn tweede ninja. Ik heb ook nog een ninja met een spinner en die heet Jay. Kijk maar hieronder.

zaterdag 22 januari 2011

Muziekjes

Monza (Stijn Meuris) - De ogen van Jenny



Ralf - Click Clack



Ralf - Doe de smooth


The Jackson 5 - ABC


Grease - Greased Lightning

zondag 9 januari 2011

Gelukkig nieuwjaar!

Beste lezers van mijn blog,

Ik wens iedereen een gelukkig nieuwjaar! Met oud en nieuw heb ik het heel leuk gehad. Eerst gingen we naar het pleinfeestje op de Heumensebaan. Dat is niet echt onze straat, maar we mochten toch komen.

Toen gingen we nog kindervuurwerk afsteken, samen met Niels, Carlijn, Eric en Melusine in onze straat. We hebben ook een zweeflampion opgelaten, waar we onze wensen voor 2011 op hadden geschreven. Het allerleukste vuurwerk was de Mama Mia. Mama Mia, wat was dat mooi! Toen gingen de kinderen slapen en papa en mamza zouden ons wakker maken om 12 uur. Maar toen papa en mama om 12 uur naast mijn bed stonden kon ik eigenlijk helemaal niet wakker worden, dus ze hebben me maar gauw weer ingestopt.

Ik deed een pandarol in Toverland

In de kerstvakantie waren we ook nog naar Toverland. Cato ging naar de babyhoek. Daar in de buurt was ook een glijbaan voor grote kinderen. En daarop had ik de pandarol gedaan, net als in Kung Fu Panda.