maandag 21 maart 2011

Afrika

Ik ben met Jonas naar het Afrika-museum geweest. Jonas was namelijk jarig en hij vierde zijn feestje in het museum.


Jens, Juliette, Giel, Rik, Luuk, Oskar, waren ook mee. We hebben muziek gemaakt; trommelen en zo. We hebben ook wat gedronken en gegeten (friet). Daarnaast hebben we ook nog een renwedstrijd gehouden. Het was erg leuk.


zaterdag 12 maart 2011

Spreekbeurt

Ik heb een spreekbeurt gedaan over Lego. Dat wou ik graag omdat ik zo veel van Lego houd. Ik heb verteld over Ole Christiansen, lego-paketten, nep-lego, plastic, legoland en mijn lievelingsonderdeel: Ninjago. De juf vond het heel leuk en goed gedaan.

Bij een spreekbeurt moet je niet alleen maar zeggen wat er op je blaadje staat je moet er een verhaaltje van maken. Ik had een heleboel dingen meengenomen om te laten zien, dat deed mijn hulpje en dat was Jorn.

Ik was vandaag 12 maart trouwens wezen spelen bij Jorn. En dat was leuk en grappig, want we gingen blaadjes over mensen heengooien en dan zeiden we: "fijne pakjesavond", of "fijne pasen" of "fijne kerstmis".

woensdag 9 maart 2011

Lego Museum

Ik heb met Thijmen een Lego Museum gebouwd. In het museum zijn vreemde wezens te zien die door de Ninja's zijn verslagen. En de ninja's zijn er zelf ook bij. En de koning trouwens ook. Die koning heeft 2 hakbijlen, een pistool, een geweer en een bazooka, en verder een skelettenbuik, en een kap op, met tas.