zondag 22 mei 2011

Andere Pol

Er is een nieuw Pol geboren. En ik heb hem een kaartje gestuurd. Mijn moeder kent de moeder van Pol. Ze heet Anneline. En Anneline vond Pol een mooie naam, denk ik. Ik ben er heel trots op. Ik heb geen foto van Polleke, maar wel van mezelf, toen ik nog een baby was.

maandag 2 mei 2011

Op bezoek bij Ralf!

Vandaag, 2 mei 2011, was ik in Uden. En weet je wie daar ook was?!?!?! RALF!!! In 2009 heeft hij het junior-songfestival en het eurovisiesongfestival gewonnen. De meeste mensen weten wel dat ik erg van Ralf's muziek hou, en voor de mensen die het nog niet weten zeg ik het nu.



We kregen eerst een T-shirt en toen gingen we in de hele lange rij staan. Toen we bij Ralf waren kregen we nog een kaart. Hij heeft zijn handtekening gezet op het T-shirt en op een kaartje. En toen mochten we met Ralf op de foto. Fee durfde helaas niet.

(kijk hier ondur)

 



Nu hebben Fee en ik een mooi shirt met de handtekening van Ralf. Cool hé?


Ik vind Ralf echt heel leuk.

Bouwviering

Op school had ik een bouwviering. Ik zal je even uitleggen wat een bouwviering is. Ze hebben op school een podium. Alle klassen krijgen soms een feest en vaders en moeders mogen ook komen. En de kinderen van de klas hebben zelf ook een stoel meegenomen. Bij de bouwviering waar ik over wil vertellen waren kinderen uit mijn klas die mochten vertellen wat er allemaal gaat komen. Presentatoren, heet dat. En dat waren Jules en Rosalie. Ik moest optreden; eerst had ik een liedje over Ettertjes en daarna moest ik een dansje doen van El Pato. El Pato is een vogeltje dat leert oversteken.


Ettertjes (ik zit vooraan, maar ik was geen ettertje!)


Zie je mij? Ik zit verstopt!